Шахрайки виманили у 75-річної бабусі 14 тисяч гривень

Автор 17 лютого 2016, 16:39
Дві незнайомки, під приводом зняття порчі, шахрайським шляхом заволоділи усіма заощадженнями жительки одного із сіл Шепетівського району. Про це повідомив Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
В обідню пору на подвір’я пенсіонерки зайшло дві жінки віком 50-60 років і запитали, чи та не продає квасолю або горіхи. Жінка відповіла, що ні. Тоді непрохані гості почали звичну для шахрайок історію про те, що бабусі пороблено і потрібно провести ритуал очищення. Попросилися у хату до ікони і наказали принести яйця і воду. Провели з цим усім певні маніпуляції, а потім остаточно залякали пенсіонерку новиною, що найближчим часом її син має потрапити у страшну аварію, а потім запитали, чи має вона гроші на «чорний» день. Мовляв, на них лежить прокляття. Потерпіла віддала все до останньої копійки — 14 тисяч гривень. Шахрайки замотали гроші у рушник, «пошаманили» над ним ще трохи, а потім занесли все до хліва і наказали не чіпати кілька днів, а самі пішли геть.

До кінця дня пенсіонерку почали гризти сумніви і вона таки розмотала рушники, в яких мали бути «очищені» гроші, але їх там не виявилось. Зрозумівши, що її ошукали, пенсіонерка зателефонувала до поліції. По факту шахрайства працівники Шепетівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження і наразі розшукують зловмисниць.




0
репостів
0
репостів