Правоохоронці показово оштрафували "наливайку" і прозвітували про боротьбу із нелегальним алкоголем

Автор 15 лютого 2016, 15:53
Працівниками Шепетівського відділу поліції з початку року вже складено більше 20 адмінпротоколів на порушників законодавства. Про це повідомив Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
Так, 9 протоколів складено за ст.164-16 «Зайняття забороненими видами господарської діяльності», 3 протоколи —за ст.156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами» та 12 протоколів за ст.177 «Придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього виробництва» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Зокрема, під час нещодавнього відпрацювання міста поліцейські виявили підпільну «точку» з продажу самогону, яка функціонувала в одному із привокзальних кафе Шепетівки. Продавчині з-під поли продавали горілку клієнтам та пропонували усім бажаючим нехитру закуску. У присутності понятих співробітники поліції провели огляд місця продажу самогону та вилучили пластикові пляшки з горілкою.

На реалізаторів оковитої правоохоронці склали адмінпротоколи. Їм доведеться сплатити штраф в розмірі від 100 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Притягнули до відповідальності і покупців оковитої. Наразі боротьба із самогоноварінням та незаконним розповсюдженням алкоголю триває.
0
репостів
0
репостів