У Шепетівці обікрали чоловіка на 12 тисяч гривень

Автор 11 січня 2016, 21:26
Оперативно встановити особу зловмисника допомогло відео з камери спостереження, розміщеної на одному із закладів неподалік місця скоєння злочину.
40-річний потерпілий близько 23.00 години по вулиці Старокостянтинівське шосе повертався додому. Був трохи захмелілий, тож не одразу помітив, як до нього підійшов незнайомий молодик і почав вимагати віддати йому цінні речі. У результаті такої неприємної зустрічі чоловік позбувся 3 тисяч гривень, золотого ланцюжка та смартфона «Nokia Lumia». Загальна сума збитку склала 12 тисяч гривень.

Потерпілий одразу звернувся до Шепетівського відділу поліції із заявою. Оперативно встановити особу зловмисника правоохоронцям допомогло відео з камери спостереження, розміщеної на одному із закладів неподалік місця скоєння злочину.

Грабіжником виявився 26-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин. Викрадений телефон у нього вилучили. Де зловмисник подів ланцюжок і гроші, наразі з’ясовують.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.
0
репостів
0
репостів