У Шепетівці та Полонному правоохоронці виявили підпільні гральні заклади

Автор 03 грудня 2015, 12:28
У Шепетівці зал функціонував у приміщенні магазину, а в Полонному був замаскований під інтерактивний клуб. Про це повідомив сектор комунікації за інформацією Управління захисту економіки в Хмельницькій області ДЗЕ Національної поліції України.
Працівниками Управління захисту економіки в Хмельницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України спільно з колегами із місцевих відділів поліції виявлено два підпільні гральні заклади у містах Шепетівка та Полонне.

Так, у Шепетівці гральний заклад функціонував по вулиці М. Дзявульського у прибудові магазину. Під час санкціонованого обшуку поліцейські вилучили 5 одиниць комп’ютерного обладнання з програмним забезпеченням для здійснення азартних ігр та один платіжний термінал «Pay Box».

Паралельно того ж дня обшук був проведений в приміщенні інтерактивного клубу, розташованого в місті Полонне по вулиці Академіка Герасимчука. Там працівники поліції виявили облаштований ігровий зал із сімома комп’ютерами та платіжним терміналом.

Обидва зали на момент обшуку функціонували. Усю техніку правоохоронці вилучили і направили на дослідження.

Розслідування проводиться в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Організаторам незаконного бізнесу загрожує чималий штраф — від 170 до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.
0
репостів
0
репостів