Пенсіонер на ґрунті ревнощів зарізав свого суперника

Автор 17 листопада 2015, 16:06
У Шепетівці 59-річний пенсіонер зарізав 38-річного суперника, якого приревнував до колишньої співмешканки. Про це повідомив сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області. 
Підозрюваний уже відбував покарання за подвійне вбивство своєї дружини та тещі, а коли вийшов на свободу, переїхав до Шепетівки. Там зійшовся із молодшою жінкою 1971 року народження. Певний час вони жили разом, але згодом жінка зустріла іншого чоловіка і переїхала до нього у Деражню.

У день, коли сталося вбивство, співмешканці приїхала до Шепетівки, щоб забрати речі. У цей час в будинок нагодився і колишній. Між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Не довго думаючи, ревнивець схопив ножа та кілька разів вдарив опонента у живіт. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. 
0
репостів
0
репостів