Вогнеборці ліквідували умовну пожежу на об’єкті зберігання та переробки врожаю зернових

24 червня на Шепетівській виробничій дільниці ТОВ «Лотівка-Еліт» пройшло комплексно-тактичне навчання, яке відбулось задля практичного відпрацювання дій обслуговуючого персоналу підприємства, пожежно-рятувального підрозділу та оперативних служб району під час ліквідації пожежі на об’єкті зберігання та переробки врожаю зернових.
Згідно тактичного задуму, пожежа, що виникла внаслідок необережного поводження з вогнем у зерноскладі, швидко розповсюдилась на сушарку. Охоронець підприємства помітив пожежу та одразу зателефонував до Служби Порятунку «101». За допомогою первинних засобів пожежогасіння першими до боротьби з умовним лихом приступили працівники об’єктової пожежної команди та члени добровільної пожежної дружини підприємства. В свою чергу, адміністрацією підприємства було ввімкнено систему оповіщення та організовано евакуацію працівників із небезпечної зони.

Завдяки спільним та злагодженим діям служб цивільного захисту, в тому числі й рятувальників, які після прибуття до місця події провели розвідку та організували гасіння умовної пожежі, наслідки умовної надзвичайної ситуації вдалося оперативно ліквідувати.

Після завершення заходу працівники ДСНС організували бесіду-навчання з персоналом об’єкту щодо дій у випадку виникнення пожежі, розповіли та показали порядок використання первинних засобів пожежогасіння.
Останнє редагування 03 липня 2015, 12:48

Відео

0
репостів
0
репостів