Отримав вирок суду 18-річний юнак, який обкрадав помешкання односельчанки

Автор 12 жовтня 2024, 15:13

Славутський міськрайонний суд визнав винним мешканця одного із сіл Шепетівщини у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка вчинена повторно, поєднана з проникненням в житло, в умовах військового стану) Кримінального кодексу України, й призначив йому покарання у виді п’яти років і трьох місяців позбавлення волі.

До поліції звернулася жителька одного із сіл Ганнопільської сільської громади із заявою про крадіжку. Як встановили правоохоронці, злочин вчинив 18-річний односелець потерпілої.

"Зловмисник знаючи, що 86-річної пенсіонерки не має в будинку, двічі шляхом відчинення замка вхідних дверей за допомогою ключа, якого знайшов під ковриком біля вхідних дверей, проник всередину будинку. Чоловік виніс з помешкання цінні речі та всі заощадження пенсіонерки. " - зазначили правоохоронці.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та направили обвинувальний висновок на розгляд суду.

За матеріалами Шепетівського РУП

0
репостів
0
репостів