По вулиці Героїв Небесної Сотні п'яний водій влетів у припарковане авто

Автор 24 вересня 2024, 12:27

На Шепетівщині поліцейські задокументували п’яного водія, який в`їхав у припарковане авто. Подія сталася 16 вересня, близько 21:07 години в м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні.

Прибувши на місце події поліцейські встановили, що водій автомобіля «Hyundai Santa FE», 35-річний місцевий житель не впорався з керуванням й зіткнувся з припаркованим автомобілем. Працівники групи реагування патрульної поліції встановили, що водій мав ознаки сп’яніння.

Поліцейські запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою «Драгера», на що останній погодився. «Драгер» показав 2.35 проміле алкоголю в крові.

Стосовно 35-річного водія, правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), матеріали направили на вирішення до Шепетівського міськрайонного суду.

У разі доведення вини водія у суді, на нього чекає покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі 17 тисяч гривень та позбавлення права керування транспортним засобом на рік.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів