Домашньому насильнику з Шепетівщини загрожує до двох років позбавлення волі

Автор 17 вересня 2024, 18:51

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру домашньому насильнику. За психологічне та фізичне знущання над дружиною кривднику може загрожувати до двох років позбавлення волі.

42-річний житель Берездівської сільської громади Шепетівського району систематично влаштовував удома скандали. Чоловік ображав свою дружину, постійно погрожував розправою.

Працівники поліції не раз виїжджали вгамовувати домашнього дебошира, складали на нього адміністративні протоколи та проводили з кривдником профілактичні бесіди. Славутський міськрайонний суд неодноразово притягував його до адміністративної відповідальності.

Втім, чоловік продовжував завдавати психологічних та фізичних страждань дружині, не зважаючи на штрафи та попередження про більш серйозну відповідальність, тож правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили чоловікові підозру. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — позбавлення волі на строк до двох років.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів