Житель Рівненщини отримав підозру у вчиненні домашнього насильства на Шепетівщині

Автор 21 серпня 2024, 18:39

Упродовж 2024 року до відділу поліцейської діяльності № 1 Шепетівського районного управління поліції неодноразово зверталась 32-річна жителька с. Мала Радогощ Шепетівського району із заявами про вчинення відносно неї домашнього насильства. Вона розповідала, що 36-річний співмешканець безпідставно її ображає, принижує та словесно погрожує фізичною розправою.

Поліцейські неодноразово проводили з кривдником профілактичні бесіди, складали адміністративні протоколи та виносили термінові заборонні приписи. Не зважаючи на превентивні заходи, поведінка чоловіка не змінилася і він продовжував вчиняти домашнє насилля.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження та повідомили правопорушнику про підозру за вчинення злочину, передбаченого ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України.

Відповідно до чинного законодавства подібні дії караються громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин, або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, чи обмеженням волі на такий же термін, або позбавленням волі на строк до 2 років.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів