Під час нічної тривоги ворог влучив у об’єкт критичної інфраструктури на Вінничині

Автор 03 серпня 2024, 13:00

У ніч на 3 серпня 2024 року противник завдав удару двома зенітними керованими ракетами С-300 із окупованої території Донеччини, двома протирадіолокаційними ракетами Х-31П із повітряного простору над акваторією Чорного моря, а також 29-ма ударними БпЛА типу «Shahed» із напрямків: мис Чауда – Крим, Приморсько-Ахтарськ, Курськ – рф.

Відбивали повітряний напад мобільні вогневі групи Сил оборони України, зенітні ракетні війська та підрозділи РЕБ Повітряних Сил.

В результаті протиповітряного бою збито 24 ударні БпЛА типу «Shahed-131/136» в межах Херсонської, Одеської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Дніпропетровської, Київської, Вінницької та Житомирської областей.

На Хмельниччині тривога тривала 52 хвилини: з 02:32 до 03:25 ночі. В цей час  ворог атакував Вінницьку вночі область безпілотниками.

В результаті влучання, виникла масштабна пожежа на об’єкті критичної інфраструктури. На щастя, ніхто з працівників підприємства та цивільне населення не постраждали.

До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося 64 чоловіки особового складу та 23 одиниці техніки. Для забезпечення безперебійної подачі води задіювалося два пожежних потяги від «Укрзалізниці».

‼️Надзвичайники вкотре закликають жителів області, не ігнорувати сповіщення про повітряну тривогу.

0
репостів
0
репостів