Двоє чоловіків вкрали з тракторів навігаційне обладнання на суму понад 1 млн грн

Автор 03 червня 2024, 16:34

Поліцейські затримали двох хмельничан, які викрали навігаційне обладнання з тракторів на суму понад 1 млн грн. Наразі слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області вже повідомили фігурантам про підозру та перевіряють їх на причетність до аналогічних крадіжок по всій області. За скоєне зловмисникам загрожує до 8 років ув’язнення.

Оперативники кримінальної поліції затримали підозрюваних 31 травня під час вчинення крадіжки з тракторного парку одного із агропідприємств у Шепетівському районі. Тоді вони викрали 6 навігаційних антен до сільськогосподарської техніки «John Deer». Вартість викраденого склала понад 1 млн грн.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили затриманим підозри за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, поєднаній з проникненням до сховища, в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Суд взяв їх під варту із можливістю внесення застави.

Наразі слідчі дії тривають. Поліцейські встановлюють причетність фігурантів до вчинення аналогічних злочинів на території області.

Поліція Хмельницької області

Останнє редагування 03 червня 2024, 16:39
0
репостів
0
репостів