На Голубих озерах оновили екологічну стежку, яка вже 7 років радує мандрівників

Автор 23 травня 2024, 10:02

Національний природний парк "Мале Полісся" порадував всіх мандрівників та любителів природи. Вже 7 років екологічна стежка «Перлина Славутчини» радує відвідувачів, прокладаючи свій шлях крізь один із найчарівніших куточків нашого Парку – Голубі озера.
І ось, настала пора змін – працівники невпинно працювали, щоб зробити вашу подорож ще більш захопливою та комфортною.

Раді повідомити, що наша екостежка оновлена! Ми розробили новий, лінійний маршрут протяжністю 1,1 км, який має 12 цікавих та мальовничих оглядових зупинок.

Тут ви зможете насолодитися неймовірними краєвидами і зробити чудові фотографії, а також матимете можливість відпочити на природі для поновлення свого фізичного та емоційного здоров'я.

Також, лісники покращили навігацію, оновивши інформаційні стенди, щоб ви могли дізнатися ще більше цікавих фактів про наш унікальний парк, зокрема про його флору та фауну. Тепер маршрути мають своє маркування, що робить подорож ще більш зручною та безпечною.

Та це ще не все! Працівники НПП "Мале Полісся" подбали і про ваш комфорт – тепер ви можете відпочити на оновлених місцях для відпочинку, де зможете насолодитися природою та поспілкуватися з друзями.Тож наш Парк та оновлена екостежка з нетерпінням чекають на вас!

Національний природний парк "Мале Полісся"

0
репостів
0
репостів