На третій раз увірвався терпець: мешканця Шепетівщини суд покарав за психологічне знущання над дружиною

Автор 15 квітня 2024, 15:57

За психологічне знущання над дружиною 40-річний житель Білогір'я отримав покарання. Білогірський районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні домашнього насильства та призначив йому покарання у вигляді 150 годин громадських робіт.

В лютому цього року слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили кривднику підозру за ст. 126-1 Кримінального кодексу України (Домашнє насильство).

Працівники поліції Шепетівського району впродовж 2022-2024 років проводили профілактичні бесіди, виносили термінові заборонні приписи, складали адміністративні протоколи на чоловіка за вчинення домашнього насильства.

За зібраними поліцейськими доказами Білогірський районний суд виносив постанови, якими притягував зловмисника до адміністративної відповідальності. Третій факт домашнього насильства правоохоронці зафіксували у січні цього року.

Чоловік прийшов додому та вчинив конфлікт з дружиною. Погрожував, ображав, проявляв агресію. Жінка вкотре звернулась до поліції.

Цього разу слідчі Шепетівського райуправління поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження, повідомили кривднику про підозру та направили до суду обвинувальний акт.

Закликаємо усіх, хто потерпає від домашнього насильства: не зволікайте! Звертайтесь до найближчого відділку поліції або за телефоном «102» та повідомляйте про такі факти. Вам нададуть допомогу, а кривдник отримає заслужене покарання.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів