Внаслідок нічної атаки "шахедами" було пошкоджено 2 приватних будинки

Автор 12 квітня 2024, 15:07

У ніч на 12 квітня 2024 року противник атакував Україну 17-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда (Крим) та керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору окупованої Донеччини. Про це повдіомили Повітряні Сили Зброєних Сил України.

Дісталися «шахеди» і Хмельниччини. В області повітряна тривога лунала з другої години ночі до пів на шосту ранку. 

В результаті протиповітряного бою авіацією Повітряних Сил та мобільними вогневими групами Сил оборони України збито 16 ударних БпЛА типу «шахед» у межах Миколаївської, Одеської, Херсонської, Дніпропетровської, Вінницької та Хмельницької областей.

Наразі перший заступник голови Хмельницької військової адміністрації Сергій Тюрін повідомляє, що сьогодні вночі, під час повітряної тривоги, на території області наші сили Протиповітряної оборони ЗСУ знищили 2 ворожих БпЛА типу «Shahed».

«Внаслідок атаки маємо 2 пошкоджених приватних будинки. Працюють всі відповідні служби. Наразі, інформація про загиблих чи травмованих не надходила», - зазначив Сергій Тюрін.

Мер Старокостянтинова Микола Мельничук розповів трішки більше про пошкодження:

"В одному будинку пошкоджено приблизно двадцять листів шиферу, в іншому — також декілька листів шиферу і димохід. На місці працює комісія для встановлення обсягу завданих пошкоджень унаслідок обстрілу, оформлює відповідну документацію. Думаю, сьогодні-завтра усі наслідки ми ліквідуємо"

0
репостів
0
репостів