У селі Кам’янка до Небесного Легіону провели Гізімчука Володимира

Автор 06 квітня 2024, 11:28

Вчора, 5 квітня, родина, друзі, мешканці Улашанівської громади віддали шану і провели до Небесного Легіону свого Новітнього Героя-Захисника 29-річного Володимира Гізімчука - лейтенанта, командира розвідувального взводу розвідувальної роти військової частини А0878.

9 березня 2022 року він загинув на лінії фронту в районі населеного пункту Зачатівка на Донеччині. Свідомо боронячи не лише свою сім’ю, а всіх українців, Воїн поклав своє життя на вівтар свободи та незалежності України.

Народився Володимир 9 серпня 1992 року в с.Кам’янка Славутського району. Навчався в Цвітоському навчально-виховному об’єднанні, яке закінчив у 2009 році. Продовжив навчання в Рівненській школі міліції, а далі – строкова служба у військово-морських силах України (м.Севастополь), контрактна служба у в/ч А1358 (с.Цвітоха).

У 2014-2015 роках перебував у зоні АТО. Саме там мужній юнак остаточно вирішив пов’язати своє життя з військовою справою та у 2017 році вступив до Одеської військової академії, по закінченні якої  у 2021 році був направлений для проходження служби до м.Скадовськ Херсонської області.

З осені 2021 року Володимир перебував в зоні АТО та, з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, продовжив боронити рідну землю від ворога, залишився відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо та героїчно виконував військовий обов’язок в захисті та обороні свободи, суверинітету, територіальної цілісності та незалежності України від агресії російської федерації. Захищаючи кожного з нас, Володимир Гізімчук віддав найцінніше – своє життя.

У Героя залишилися батьки – Валентина Михайлівна та Микола Володимирович, брат Олександр.

Гіркота від втрати, біль, яка пронизує, до якої не можна звикнути, яку не можна пробачити. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати.

Щирі співчуття рідним та близьким. Наша безмежна шана полеглому Захисникові! Дякуємо за вірність, сміливість і справжність!

ВОЛОДИМИР ГІЗІМЧУК… Його ім’я назавжди викарбуване в Небеснім Пантеоні Героїв-Захисників України…

Вічна, світла пам’ять й слава Герою України!

Слава Україні! Героям Слава!

0
репостів
0
репостів