На Шепетівщині суд виніс чоловіку, який ображав власну матір

Автор 27 березня 2024, 11:35

На Шепетівщині суд виніс вирок домашньому кривднику. Чоловік ображав рідну матір, з якою проживав. Впродовж року його тричі притягували до адміністративної відповідальності. Втім, кривдник продовжував завдавати матері психологічних страждань.

Пенсіонерка з міста Славута неодноразово скаржилась на свого сина до поліції. Дебошир у стані сп'яніння часто влаштовував вдома сварки та ображав матір. Правоохоронці неодноразово складали на кривдника адміністративні протоколи та зрештою відкрили кримінальне провадження по факту домашнього насильства.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції оголосили йому підозру за ч. 1 ст. 126-1 Кримінального кодексу України (Домашнє насильство) та скерували обвинувальний акт до суду.

Славутський міськрайонний суд визнав обвинуваченого винним та призначив йому покарання у вигляді 1 року позбавлення волі, звільнивши від реального ув'язнення.

До того ж суд визначив кривднику обмежувальні заходи. Йому заборонено перебувати в місці спільного проживання з потерпілою протягом трьох місяців. Також суд зобов'язав обвинуваченого впродовж трьох місяців проходити корекційну програму для кривдників.

Поліція Хмельницької області

Останнє редагування 27 березня 2024, 11:37
0
репостів
0
репостів