Рік з колишнім під одним дахом був нестерпним: мешканець Шепетівщини отримав підозру

Автор 13 березня 2024, 12:25

У Славуті слідчі оголосили підозру 41-річному чоловікові, який вчиняв психологічне насильство над колишньою дружиною. Зловмисник систематично ображав жінку, з якою має спільне житло. За скоєне йому може загрожувати до двох років позбавлення волі.

Протягом року потерпіла неодноразово зверталась до правоохоронців за допомогою. Чоловік погрожував їй та ображав, виганяв з квартири.

За свої дії зловмисник тричі притягувався до адміністративної відповідальності. Попри увагу поліції до родини, сварки продовжувались. Під час однієї з них кривдник у стані сп'яніння погрожував колишній дружині фізичною розправою.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження та оголосили зловмиснику підозру за ст. 126-1 Кримінального кодексу України (Домашнє насильство). Суд обрав кривднику запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Психологічне насильство хоч і не залишає видимих слідів, проте завдає чимало стресу й внутрішніх страждань та може призвести до депресії. Якщо ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 13 березня 2024, 12:31
0
репостів
0
репостів