На Шепетівщині суд виніс вирок молодику, який керував авто "під кайфом"

Автор 04 березня 2024, 15:19

Суд виніс вирок 24-річному славутчанину за незаконне зберігання наркотиків. Порушника виявили поліцейські сектору реагування патрульної поліції на початку лютого цього року у місті Славута.

Патрульні зупинили автомобіль "Audi A4" за порушення правил дорожнього руху. В ході спілкування правоохоронці помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння.

Під час перевірки виявилось, що водій вдруге за рік сів за кермо у стані сп'яніння. До того ж при собі чоловік мав пакети з речовиною рослинного походження.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Експертиза підтвердила, що виявлена у водія речовина – канабіс.

На порушника поліцейські склали адміністративний протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (Повторне протягом року керування у стані сп'яніння).

Санкція цієї статті передбачає штраф у 34 тисячі гривень та позбавлення права керування транспортними засобами протягом 3 років.

За фактом зберігання наркотиків дізнавачі Шепетівського райуправління поліції оголосили чоловікові підозру за ч.1 ст.309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Славутський районний суд визнав чоловіка винним у зберіганні наркотиків та призначив йому покарання у вигляді штрафу розміром 17 тисяч гривень та зобов'язав відшкодувати судові витрати.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів