У Нетішині поліцейські виявили "обкуреного" водія та ще й зі згортком канабісу

Автор 01 лютого 2024, 16:39

У Нетішині поліцейські виявили водія, який перебував за кермом у стані наркотичного сп'яніння. На порушника склали відповідний адмінпротокол. А оскільки в нього виявили згорток з речовиною, схожою на канабіс, то на додачу чоловік отримав ще й кримінальне провадження.

Учора, 31 січня, близько 13:00 години правоохоронці під час патрулювання міста виявили автомобіль «Opel Corsa», водій якого порушив правила дорожнього руху. В ході спілкування поліцейські помітили у порушника ознаки наркотичного сп'яніння. Водій не заперечував, що вживав заборонені речовини. Цей факт також підтвердився після тестування в лікарні.

Під час документування адміністративного правопорушення поліцейські виявили у порушника згорток з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Його відправили на експертизу.

На порушника патрульні склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), а дізнавачі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Зберігання наркотичних речовин або їх аналогів без мети збуту). Розслідування триває.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів