У магазині чоловіку відмовили продати у борг, тому він вкрав скриньку з донатами на ЗСУ

Автор 20 січня 2024, 13:56

У Хмельницькому поліцейські оперативно розшукали грабіжника, який викрав скриньку з донатами на ЗСУ. Співробітники поліції охорони затримали зловмисника неподалік місця скоєння злочину. Слідчі Хмельницького районного управління поліції вже оголосили йому підозру у вчиненні грабежу.

Близько 20:00 години до одного з продуктових магазинів по вул. Спортивній зайшов чоловік, який хотів взяти товар у борг. Однак продавчиня йому відмовила. Тоді підозрюваний схопив з прилавку скриньку для збору коштів на потреби військових і пішов геть. Жінка ж викликала поліцію.

Прибувши на повідомлення, працівники поліції охорони виявили порушника під час обстеження прилеглої території. Його передали слідчо-оперативній групі, яка виїхала на виклик. Зловмисником виявився 34-річний місцевий житель. Працівники Хмельницького райуправління поліції затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадену скриньку з коштами вилучили.

Слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили чоловікові підозру за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідство триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Останнє редагування 20 січня 2024, 14:10
0
репостів
0
репостів