Поліцейські організували захоплюючий день дітлахам загиблого захисника Максима Купріянова

Автор 02 січня 2024, 17:16

9-річний Вадим та 10-річна Таїсія Купріянові мешкають у селі Цвітоха Шепетівського району. На канікули приїхали до тітки в Нетішин і почули, що в місті є музей органів внутрішніх справ. Попросились відвідати. А правоохоронці, дізнавшись про таких особливих гостей, влаштували для них інтерактивний день з поліцейськими. Тож діти, окрім екскурсії музеєм, дресирували службових собак і патрулювали вулиці міста.

Батько Вадима та Таїсії — Максим Купріянов. 34-річний стрілець-санітар загинув під час виконання бойового завдання в лютому 2023 року у Вугледарі, що на Донеччині. Тривалий час оборонця вважали безвісти зниклим. Лише після ДНК-експертизи героя поховали у рідному селі Старий Кривин.

9-річний Вадим, як і батько, мріє стати військовим. А донька Таїсія захоплюється професією поліцейського. Тож діти залюбки погодились на пропозицію познайомитись з роботою правоохоронців ближче.

А щоб цей день запам'ятався дітям надовго, патрульні влаштували їм справжній квест із виявлення порушників на дорогах міста та тренуванням службових собак. Насамкінець Таїсія та Вадим відвідали музей історії органів внутрішніх справ та отримали солодкі подарунки на згадку про зустріч з поліцейськими.

Поліція Хмельницької області

Останнє редагування 02 січня 2024, 17:20
0
репостів
0
репостів