Повітряні Сили ЗСУ розповіли скільки загалом летіло «Кинджалів»

Автор 14 грудня 2023, 20:39

14 грудня 2023 року окупанти завдали ракетного удару «Кинджалами». Повітряні Сили ЗС України розповіли скільки всього було запущено ракет та скільки з них збили.

Через зліт літаків МіГ-31К з аеродрому Саваслєйка -рф., о 14.09 по всій території України було оголошено повітряну тривогу.

Близько 14.15 було здійснено пуски ракет. Прильоти в район Старокостянтинова вже о 14.20! Зауважте, що від моменту оголошення повітряної тривоги – до прильотів в центральній Україні минуло усього 10 хвилин!

Загалом противник застосовував три аеробалістичні ракети повітряного базування Х-47М2 “Кинджал” із трьох літаків МіГ-31К з повітряного простору Тульської області у напрямку міста Київ та Старокостянтинова.

Зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил Збройних Сил України знищено одну ракету Х-47М2 “Кинджал” в Київській області.

Про наслідки влучань/не влучань ворожих ракет в Хмельницькій області, звісно, не коментуємо.

Кілька ворожих цілей, про які ми повідомляли раніше, імовірно імітовані ворожим РЕБ. Втім, ми й надалі оперативно повідомлятимемо про напрямок руху усіх цілей, адже неможливо одразу встановити реальний це "Кинджал" чи так звана "фальшціль".

У будь-якому разі закликаємо громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги! Адже небезпека реальна!

0
репостів
0
репостів