Ще одну торговку синтетичними наркотики затримали на Шепетівщині

Автор 09 грудня 2023, 15:06

У місті Нетішин поліцейські затримали місцеву жительку за збут особливо небезпечного наркотику PVP. 36-річна нетішинка продавала наркотичну речовину як безпосередньо «з рук в руки», так і методом закладок. За скоєне їй загрожує 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Оперативники відділу кримінальної поліції та слідчі Шепетівського райуправління поліції задокументували злочинну діяльність зловмисниці. Правоохоронці встановили, що жінка збувала наркотики, передаючи їх «з рук в руки» або методом закладок після попередньої оплати.

Свою протиправну діяльність вона розгорнула на території м. Нетішин. Поліцейські задокументували низку фактів продажу жінкою наркотиків.

Вчора, 8 грудня, після чергового факту збуту нею заздалегідь розфасованої речовини, зловмисницю затримали поліцейські.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили фігурантці підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинених повторно) Кримінального кодексу України.

Наразі за клопотанням поліції та прокуратури суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів