Священники шепетівського благочиння відвідали наших воїнів на Запорізькому напрямку

Автор 01 грудня 2023, 17:30

27 листопада священники шепетівського благочиння протоієрей Василь Гетьман, протоієрей Сергій Скоробогатий та протоієрей Василь Сеник відвідали наших воїнів на Запорізькому напрямку. Напередодні свята Свт. Миколая Чудотворця передали їм багато гостинців від наших громад, а особливо велику подяку за те що вони мужньо захищають нашу країну.

Дорогі брати та сестри. В цей над важкий час спротиву України російській агресії, наша батьківщина єднається у відчайдушній боротьбі проти окупанта. Православна Церква України та її священники з парафіянами роблять все можливе , щоб підтримати наших захисників .

Наші захисники щиро були раді приїзду і передавали слова щирої вдячності за підтримку, а особливо за теплі речі які будуть їх зігрівати в цю холодну пору .

Від щирого серця дякуємо всім хто вірить в перемогу і підтримує наші збройні сили України. Особлива вдячність нашому незамінному благодійнику Віктору Бащуку за наданий транспорт і пальне. Парафіянам Свято-Михайлівського Собору , Свято-Володимирівського храму та Свято-Миколаївського храму м Шепетівки, ЗДО №8 « Калинонька» колективу та завідуючій Антоніна Дячук, Хліб заводу Заморочення, Бобич Юрію Віталійовичу та Фіщук Катерині Володимирівні, доброчинцям з сіл Яблунівка, Рилівка, Синігів, Дубіївка, Заморочення, Городнівка, Михайлючка, Червоний Цвіт, Серединці.

0
репостів
0
репостів