На Шепетівщині водій напідпитку збив велосипедиста та втік

Автор 31 жовтня 2023, 13:31

На Шепетівщині поліцейські розшукали і затримали нетверезого водія, який збив велосипедиста та втік з місця події. Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 30 жовтня, близько 17:15 години у селі Улашанівка.

Як встановили правоохоронці, 43-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 21011», скоїв наїзд на 76-річного велосипедиста.

Збивши пенсіонера та не надавши йому жодної допомоги, чоловік утік з місця події. Свідки аварії викликали швидку та поліцію. Потерпілого з численними травмами госпіталізували до реанімаційного відділення Славутської багатопрофільної лікарні.

Тим часом працівники сектору реагування патрульної поліції оперативно знайшли втікача та його автівку. Підозрюваний мав ознаки алкогольного сп'яніння.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозр за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів