Ще одну мешканку Шепетівщини ошукали на 100 тис грн по схемі купівлі товару для відгуків

Автор 27 жовтня 2023, 15:43

Поліція застерігає: заробіток в інтернеті може виявитися шахрайською схемою. Намагаючись отримати прибуток онлайн, жителька Нетішина натрапила на шахраїв, які виманили у неї більше 100 тисяч гривень.

35-річна жінка у популярному месенджері натрапила на оголошення про можливість заробити, працюючи онлайн. Умови роботи досить прості - купувати за власний кошт товари на різних торгівельних майданчиках в інтернеті.

За це "роботодавці" обіцяли відсоток та гарантували повернення усіх витрат.

Аби переконати свою жертву, шахраї дійсно повертали кошти після перших покупок та навіть платили відсоток. Втім, коли сума витрат сягнула понад 100 тисяч, зв'язок із ними перервався.

За даним фактом слідчі Шепетівського райуправління поліції розпочали кримінальне провадження та з'ясовують усі обставини події.

Прикро, що це вже другий відомий поліції випадок на Шепетівщині, і третій на Хмельниччині, коли спрацювала саме ця шахрайська схема. Нагадаємо, що за подібною схемою кілька днів тому ошукали мешканку Ізяславської громади.

Ми закликаємо громадян бути обачними. Якщо роботодавець пропонує швидкий заробіток із залученням власних коштів, це привід насторожитися.

Користуйтеся лише перевіреними сайтами та не довіряйте незнайомцям з мережі.

0
репостів
0
репостів