На Шепетівщині судитимуть водія, що спричинив смертельну ДТП та зник з місця події

Автор 26 жовтня 2023, 11:54

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 серпня цього року близько 05:24 години в м. Полонне по вул. Лесі Українки. Перевірка показала, що підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння. Невдовзі він постане перед судом. За скоєне молодику загрожує до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, 26-річний водій автомобіля «Mazda» допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos» під керуванням 77-річного пенсіонера. Внаслідок ДТП водій «Daewoo Lanos» загинув на місці події, а його45-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до місцевої лікарні.

Після скоєння ДТП водій автомобіля «Mazda» втік з місця події. Але поліцейські швидко встановили особу зловмисника. Чоловіка затримали в одному із сіл. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області завершили досудове розслідування за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Вчора обвинувальний акт вже скерували до суду. За скоєне підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення.

Поліція Хмельницької області

0
репостів
0
репостів