Отримала вирок шепетівчанка, яка проникла у будинок та обікрала пенсіонерку

Автор 16 жовтня 2023, 18:02

4 роки за ґратами проведе крадійка, яка проникла у будинок і обікрала жительку Теофіпольщини. Зловмисниця викрала грошові кошти та ювелірні вироби. Поліцейські затримали 49-річну жінку на під’їзді до м. Ізяслав. Суд визнав її винною у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) і призначив їй 4 роки ув’язнення.

Нагадаємо, у липні 2021 року у с. Лютарівка жителька Шепетівки проникла до будинку 65-річної жінки, звідки викрала гроші та золоті прикраси, після чого на автомобілі рушила у напрямку Шепетівського району.

Один із членів місцевого громадського формування «Щит і Меч», помітивши підозрілий автомобіль, зателефонував дільничному офіцеру поліції. Правоохоронець одразу ж повідомив інформацію до відділку поліції.

Керівництво райуправління ввело план «Перехват», і на під’їзді до м. Ізяслав наряд патрульних зупинив підозрювану. Зловмисницю затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадене вилучили.

Завершивши розгляд матеріалів кримінального провадження, суд визнав 49-річну жінку винною у вчинені крадіжки з проникненням до житла і засудив її до 4 років позбавлення волі.

Поліція Хмельницької області

Останнє редагування 16 жовтня 2023, 18:06
0
репостів
0
репостів