У Шепетівці чоловік намагався «відкупити» товариша від відповідальності за нетверезе водіння

Автор 11 жовтня 2023, 11:35

Інспектори сектору реагування патрульної поліції Шепетівського РУП під час нічного патрулювання виявили мотоцикліста, що керував транспортним засобом з ознаками сп'яніння. Щоб «залагодити питання» пасажир мотоцикла запропонував патрульним неправомірну вигоду. Натомість став фігурантом у кримінальному провадженні.

Подія сталася сьогодні, 11 жовтня, близько 03:30 години у м. Шепетівка. Працівники поліції зупинили водія мотоцикла, який порушив комендантську годину та правила дорожнього руху.

З'ясувалось, що 28-річний житель Грицівської тергромади керував транспортним засобом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Проходити перевірку за допомогою приладу Драгер та у медичному закладі чоловік відмовився.

Тоді пасажир мотоцикла вирішив «домовитись» — за непритягнення його товариша до відповідальнасті залишив у службовому автомобілі хабаря. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

На водія поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння).

За фактом надання неправомірної вигоди слідчі Шепетівського районного управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

0
репостів
0
репостів