Мешканець Хмельниччини обікрав храм та священника на Тернопільщині

Автор 26 серпня 2023, 13:45

Мешканця Хмельниччини, котрий вчинив крадіжки із території храму у Скалаті, взято під варту. Зловмисника співробітники Підволочиського відділення поліції затримали гарячими слідами. Встановлено, що фігурант причетний до двох крадіжок.

До співробітників відділення поліції №5 смт. Підволочиськ надійшло повідомлення про те, що у Скалаті невідома особа, перебуваючи на території церкви, проникла у проборство та викрала звідти 1 500 гривень

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські затримали зловмисника неподалік від місця скоєння злочину. Причетним до крадіжки виявився неодноразово раніше судимий 35-річний житель Хмельницької області. У нього вилучили викрадені кошти.

З’ясувалося, зловмисник напередодні теж шляхом вільного доступу зайшов на територію цього ж храму та з будинку, у якому проживає священник, викрав 10 тисяч гривень та 400 фунтів.

Зловмисникові оголошено підозру за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу - крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Останнє редагування 26 серпня 2023, 13:48
0
репостів
0
репостів