У Судилкові обікрали помешкання військового, поки господар перебував у зоні бойових дій

Автор 04 травня 2023, 19:19

На Шепетівщині поліцейський офіцер громади спільно з колегами викрили чоловіка, що обікрав помешкання військового. Зловмисник скористався відсутністю господаря, проник до його будинку, звідки викрав цінні речі.

Подія сталась наприкінці березня у с.Судилків, що на Шепетівщині. 40-річний місцевий житель, перебуваючи напідпитку, проник до помешкання сусіда та виніс звідти усе цінне. Господар в цей час перебував у зоні бойових дій.

Виявив крадіжку брат власника та звернувся за допомогою до поліцейського офіцера громади.

Олег Навроцький, поліцейський офіцер громади Судилківської ТГ спільно з колегами з відділу кримінальної поліції оперативно встановив особу крадія.

Як з'ясували правоохоронці, перед вчиненням крадіжки чоловік вчинив сварку з іншим односельцем. Під час конфлікту зловмисник наніс декілька ударів опоненту.

В результаті побиття у потерпілого медики діагностували численні травми, що відносяться експертами до категорії тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Наразі слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили фігуранту підозру за ч.1 ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч.4 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, в умовах воєнного стану).

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів