На Хмельниччині спрацювала ППО під час нічної атаки "шахідами"

Автор 22 березня 2023, 09:17

У ніч на 22 березня 2023 року близько 23.30 російські окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе іранського виробництва типу «Shahed- 136/131». Загалом зафіксовано пуски 21 ворожого БпЛА з північного напрямку (Брянська область рф), повідомляє Командування Повітряних сил "Північ".

Силами та засобами Повітряних Сил Збройних Сил України та інших складових Сил оборони України знищено 16 із 21 ударних БпЛА, переважно в зоні відповідальності Повітряне командування "Центр" Повітряних Сил ЗС України.

За інформацією Хмельницької ОВА влучань на території області під час повітряної тривоги вночі не зафіксовано:

"Дякуємо силам ППО, які результативно спрацювали по ворожому об'єкту!"

Водночас у Житомирській області російський дрон-камікадзе поцілив у об’єкт інфраструктури, повідомив голова ОВА. Жертв і постраждалих немає. Три дрони на підльотах вдалося збити.

У Київській області від атаки дронів постраждало місто Ржищів. Там зруйновано два п’ятиповерхових гуртожитки та триповерховий корпус ліцею.

У результаті атаки 3 людей загинуло, у тому числі водій швидкої медичної допомоги, який приїхав на виклик.

За попередніми даними до медичного закладу госпіталізовано 7 осіб, серед яких 11-річна дитина.

Триває пошук трьох цивільних осіб, які можуть знаходитися під завалами. Наразі на місці працюють прокурори та слідчі, які фіксують злочин армії країни-агресора, а також рятувальники.

Останнє редагування 22 березня 2023, 09:43
0
репостів
0
репостів