Нетверезий водій хотів підкупити поліціянтів та отримав 17 000 грн штрафу

Автор 28 лютого 2023, 19:30

У Шепетівському районі суд виніс вирок чоловіку, який намагався відкупитися за нетверезе водіння. На початку року слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові підозру за пропозицію хабаря поліцейському.

Подія відбулась у смт Понінка Шепетівського району. Під час патрулювання екіпаж поліції виявив автомобіль «ВАЗ 2109», водій якого керував автівкою з несправностями.

Під час спілкування з керманичем, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння, втім пройти тест чи освідування в медичному закладі він відмовився.

Згодом під час складання адміністративних матеріалів, щоб уникнути адміністративної відповідальності, чоловік запропонував поліцейським хабар.

Попри відмову і попередження про кримінальну відповідальність порушник таки поклав гроші на пасажирське сидіння службового автомобіля. Тоді патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Полонський районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 (Пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України та присудив йому покарання у вигляді 17 тисяч гривень штрафу.

Останнє редагування 28 лютого 2023, 19:36
0
репостів
0
репостів