За вбивство жінки 34-річному жителю Шепетівщини загрожує довічне ув'язнення

Автор 30 січня 2023, 16:28

Слідчі Шепетівського райуправління поліції скерували до суду обвинувальний акт за фактом умисного вбивства з корисливих мотивів. На початку листопада минулого року поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві його 65-річної сусідки.

На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в будинку у селі Цвітоха, що на Славутчині, виявлено тіло власниці домогосподарства.

Розтин показав, що жінка померла від механічної асфіксії.

Провівши ряд оперативно - розшукових заходів, правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 34-річний сусід потерпілої. Під час санкціонованого обшуку у його помешканні поліцейські виявили особисті речі загиблої.

"В ході розслідування стало відомо, що напередодні ввечері чоловік прийшов до будинку потерпілої. Коли жінка відчинила двері, зловмисник напад на неї, жорстоко побив та задушив. Потім викрав усі заощадження своєї жертви, а це 5 тисяч доларів та ювелірні вироби. Після скоєного втік. Наступного дня поспішив витрачати кошти, втім, не встиг - його затримали поліцейські."

Слідчі Шепетівського районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили затриманому підозру у вчиненні злочинів, передбачених п.6 ч.2 ст.115 та ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство з корисливих мотивів та розбій, вчинений в умовах воєнного стану).

Наразі зловмисник перебуває під вартою та чекає вироку суду.

За матеріалами Шепетівського районного управління поліції

Останнє редагування 30 січня 2023, 16:34
0
репостів
0
репостів