Мешканка Ізяслава отримала 7 років тюрми за вбивство свекрухи шваброю

Автор 03 січня 2023, 12:16

Ізяславський райсуд призначив сім років тюрми 58-річній жінці, яка шваброю вбила свекруху. Сварка між жінками сталась у грудні 2021 року, тоді невістка нанесла не менше 20 ударів шваброю по голові літньої жінки, а також ще 20 ударів по тулубу, переламавши їй декілька ребер.

Як виявилось, між жінками були напружені стосунки: невістка доглядала свекруху, але та постійно її ображала і принижувала, а іноді й кидалась речима. Це ж підтвердили родичі обвинуваченої. Суд взяв це до уваги і призначив їй мінімальне покарання за статтею про умисне вбивство – сім років ув'язнення.

Вбивство 58-річна жінка скоїла у грудні 2021 року у приватному будинку на вулиці Ломоносова в Ізяславі. Відомо, що вона мешкала разом з чоловіком та його 80-річною матір'ю.

Літня жінка перенесла інсульт, тож родичі її доглядали. Ввечері 4 грудні під час сварки жінка нанесла свекрусі не менше 20 ударів дерев'яною шваброю по голові. Крім цього, вона також била літню жінку по тулубу і зламала їй декілька ребер.

У суді обвинувачена розповіла, що в той вечір її свекруха збиралась на вулицю. Жінка стала її відмовляти, бо на вулиці було темно. Відтак між жінками почався конфлікт, під час якого, зі слів обвинуваченої, свекруха кинула у неї стілець. Після цього вона схопила швабру і декілька разів вдарила опонентку. Підсудна наполягала, що було лише декілька ударів.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

0
репостів
0
репостів