На війні загинув судилківчанин Сидоренко Володимир Дмитрович

Автор 27 вересня 2022, 15:05

У російсько – українській війні під час виконання бойового завдання загинув житель села Судилків - Сидоренко Володимир Дмитрович, 1973 року народження. Про це повідомили у селищній раді.

Володимир Дмитрович з честю і до останнього подиху захищав рідну землю від ненависного російського окупанта. Вірний військовій присязі син України 23 вересня 2022 року поліг смертю хоробрих за свободу, волю, незалежність, територіальну цілісність нашої країни на Донеччині.

Сидоренко В.Д. народився на Чернігівщині, але більшу частину життя прожив у Судилкові, який став для нього рідним.

Здобув вищу освіту у Київській академії внутрішніх справ. Уособлюючи в собі найкращі риси офіцера поліції, завжди стояв на сторожі Закону і охорони правопорядку. Капітан МВС Сидоренко В.Д. брав участь у АТО(ООС) на Сході країни, а коли 24 лютого рф віроломно вторглася на територію України, пішов захищати наші села і міста від російського агресора.

Прекрасна людина, люблячий син, брат, батько, вірний побратим, надійний друг і товариш. У Володимира Дмитровича залишилися мама, брат, син і донька.

Низький уклін, мамо Людмило Володимирівно, за виховання сина Героя.

Дякуємо, Герою України, за подвиг.

Низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам‘яттю Героя України.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого захисника України.

Попередньо прощання із Сидоренком Володимиром Дмитровичем відбудеться 29 вересня. Наразі відбувається уточнення інформації.

Останнє редагування 27 вересня 2022, 15:08
0
репостів
0
репостів