Нехтування правилами безпеки під час обігріву призвело до двох пожеж

Автор 18 вересня 2022, 16:03

Впродовж минулої доби рятувальники Хмельниччини ліквідували дві пожежі, одна з них у Шепетівському районі. Про це повідомило Головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

Повідомлення про першу пожежу надійшло до Служби порятунку 17 вересня об 11:59. В смт Летичів загорівся житловий будинок.

Коли на місце події прибули надзвичайники, з'ясувалося, що через нехтування правилами безпеки загорівся килим, неподалік пічки. Через надмірну задимленість рятувальники використали апарати для захисту органів дихання та зору.

Пожежу швидко ліквідували, та не допустили поширення вогню будинком.

Вже о 13:36 надійшло чергове повідомлення. В селі Старий Кривин Нетішинської тергромади, що у Шепетівському районі, загорілося в літній кухні одного з приватних домоволодінь.

На місце події було спрямовано фахівців ДСНС 8 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу, горіло на площі 2 кв.м.

Надзвичайники з пожежею швидко впоралися, врятувавши при цьому будівлю та поруч розташований житловий будинок. І у цьому випадку причиною загоряння стало - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Опалювальний сезон ще не розпочався, а вже маємо тенденцію збільшення пожеж через несправну пічку, або нехтування правилами безпеки під час обігріву. Тож вкотре звертаємося до вас, будьте обачними та обережними, дотримуйтеся правил пожежної безпеки, та ні в якому разі не доручайте дітям догляд за пічкою.

0
репостів
0
репостів