Поліція перевіряє мешканця Хмельниччини на причетність до співпраці з ворогом

Автор 14 червня 2022, 19:37

Чоловіка, який рухався на автомобілі з розвезення товару, працівники поліції спільно з військовослужбовцями зупинили на одному з блокпостів Жмеринського району. Під час перевірки водія та його транспортного засобу поліцейські помітили, що мобільний телефон чоловіка увімкнений у режимі відеозйомки. Правоохоронці оглянули вказаний гаджет і виявили відеофайли, на яких зафіксовані об’єкти інфраструктури вказаного району. Проводиться перевірка.

Під час несення служби на блокпосту правоохоронці зупинили мікроавтобус MERCEDES SPRINTER під керуванням 27–річного жителя Хмельницької області. Чоловік працює водієм в одному з товариств, яка спеціалізується на виготовленні та доставці хлібобулочних виробів.

В салоні автівки поліцейські помітили у тримачі мобільний телефон кермувальника, який був ввімкнений в режимі відеозапису та безперервно фіксував події у реальному часі.

Надалі під час перевірки гаджета, працівники поліції виявили відеофайли, на яких зафільмовані об’єкти залізничної інфраструктури, переміщення військової техніки та блокпости району.

Чоловіка передано відповідним спецслужбам.

Поліція Вінницької області

0
репостів
0
репостів