За минулу добу вогнеборцям Шепетівщини довелось ліквідовувати 4 пожежі

Автор 27 травня 2022, 11:31

Протягом 26-27 травня на Хмельниччині вогнеборці ліквідували шість пожеж. Палали житлові будинки, господарчі споруди та екосистеми. Більша частину пожеж довелось ліквідувати на Шепетівщині.

Так, 26 травня о 06:14 вогнеборці 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка та місцевої пожежної команди с. Судилків виїхали на гасіння пожежі в житлового будинку, що виникла в с. Судилків, Шепетіського району. Спільними зусиллями пожежу, що розповсюдилася площею 85 кв. м, було ліквідовано о 06:43. Вогнем пошкоджено покриття, перекриття, стіни та домашнє майно. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Також палали й господарчі споруди. Зокрема, в с. Правдівка, Хмельницького району, м. Шепетівка та с. Устянівка, Шепетівського району. Ці займання успішно ліквідували вогнеборці 21 та 22 Державних пожежно-рятувальних частин, 29 Державного пожежно-рятувального поста смт Гриців.

Продовжують палати й екосистеми. 26 травня рятувальники двічі гасили такі займання – у смт Сатанів та поза межами с. Ріпки, Шепетівського району. Причиною цих пожеж є підпали.

Нещасних випадків на пожежах не було.

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів