На Великдень наші захисники отримали гостинці з Шепетівщини

Автор 24 квітня 2022, 15:17

Напередодні світлого Христового Воскресіння голова Шепетівської РВА Анатолій Катеренчук разом із заступником начальника Хмельницької ОВА Володимиром Юр'євим знову відвідали військовослужбовців, які стоять на сторожі захисту нашої країни.

Голова Шепетівської РВА написав у себе на сторінці:

Передали нашим захисникам паски, аби вони відчули тепло рідного дому. Так ми висловлюємо свою підтримку, вдячність і демонструємо духовну єдність з військовими. Я знаю, що ці паски готували з великою любов’ю і від щирого серця, щоб хлопці хоч трохи відволіклися від війни і згадали про мир та добро.

Також військовим передали інші необхідні речі, інвентар, продукти харчування, які спільно зібрали разом з територіальними громадами Шепетівського району.

Відповідно до прохання Шепетівської роти територіальної оборони з моєї ініціативи та підтримки начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія для військових передали чергову партію автомобілів: два пікапи та один мікроавтобус.

Серед вантажу знову були листи з малюнками, печиво, обереги, які підготувала для захисників малеча під час розважально-культурних заходів «Діти-дітям» у Ізяславі та Славуті.

Щиро вдячний усім, хто мужньо боронить українську землю та знищує російських окупантів. Бажаю нашим воїнам міцного здоров’я, натхнення та Божої опіки. Все буде УКРАЇНА??!

0
репостів
0
репостів