Розкрили вбивство по гарячих слідах

Автор Катерина Шуприган 14 березня 2014, 22:04
Працівники Шепетівського міськвідділу міліції по «гарячих слідах» розкрили вбивство, яке сьогодні вранці сколихнуло увесь районний центр.

Тіло 45-річної потерпілої лежало просто посеред вулиці. По дорозі на роботу його виявила місцева жителька, яка одразу зателефонувала на «102». На місце події невідкладно прибула слідчо-оперативна група. Службовий собака взяв слід і привів до будинку, розташованого неподалік.

56-річний господар спочатку повністю заперечував свою причетність до скоєного, але численні речові докази свідчили про інше. У господарському приміщенні правоохоронці виявили закривавлений дерев’яний молоток, ганчірку, якою чоловік, очевидно, намагався змити сліди злочину, що йому не зовсім вдалося, адже на долівці явно проступали плями характерного бурого кольору.

Відступати було нікуди, тож підозрюваному довелося розповісти усе, як було. Потерпіла виявилась його давньою знайомою. Напередодні вона прийшла до нього у гості. Сиділи, випивали… Зав’язалась суперечка, перевагу в якій чоловік вирішив довести силою. Але контролював себе погано, тож завдані травми, на жаль, виявились смертельними.

Після скоєного чоловік залишив тіло у будинку і пішов спати. Кілька годин сну його трохи протверезили, і зловмисник вирішив приховати сліди злочину — виволік тіло на вулицю, а сліди крові так-сяк повитирав. Та остаточно ліквідувати усі докази чоловік просто не встиг — у двері вже постукали працівники міліції.

Наразі підозрюваний дає свідчення у Шепетівському міськвідділі міліції. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
0
репостів
0
репостів