Шахрай обдурив переселенця, який хотів орендувати будинок в Шепетівці

Автор 05 квітня 2022, 13:27

У Шепетівці правоохоронці розслідують черговий факт шахрайства. Аферист видурив у вимушеного переселенця тисячу гривень за "оренду" житла.

60-річний краматорчанин з дружиною шукав житло у безпечнішому регіоні країни. В інтернеті натрапив на вигідне оголошення про винайм приватного будинку у м. Шепетівка.

У розмові з орендодавцем той попросив завдаток. Чоловік без вагань перерахував кошти та поспішив в незнайоме йому місто. Коли ж прибув, виявилось, що оголошення було фейкове, а за вказаною у ньому адресою розташоване підприємство.

Дізнавачі Шепетівського РУП за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 КК України (Шахрайство).

Вкотре звертаємось до громадян! Пам'ятайте, що навіть у екстремальних умовах слід виважено підходити до пошуку житла. Намагайтеся перевіряти запропоновані варіанти через знайомих з міста, у яке збираєтесь вирушати. Перевіряйте оголошення про винайм житла з декількох номерів, так вам буде зрозуміло, чи маєте ви справу з порядною людиною чи шахраєм. Намагайтеся переказувати кошти тільки у разі абсолютної впевненості у достовірності інформації з оголошення. Бережіть себе та свої заощадження

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 05 квітня 2022, 13:31
0
репостів
0
репостів