Вже вдруге за добу шепетівчани ховались в укриттях

Автор 25 лютого 2022, 09:20

За минулу добу відбулося два повідомлення про загрозу ракетних ударів, які не відбулися. Усі живі та здорові. Ситуація у Шепетівському районі стабільна та керована, усі служби працюють у посиленому режимі 24/7.

Про це повідомляє голова Шепетівської райдержадміністрації Анатолій Катеренчук.

Перші сирени загули ще о 22.25 годині 24 лютого, сьогодні ж сирени загули о 6.20 ранку.

Наша армія героїчно нас захищає, воїни наші не зламні. Сьогодні вночі ЗСУ продовжили спротив значним наступальним угрупованням російських окупантів. Вступайте до лав Збройних Сил України та Сил ТРО! Земля під ногами окупанта має горіти! Тримаймося разом! Слава Україні!

Міський голова теж звернуся зі своєї сторінки до шепетівчан

Минула перша ніч із сиренами, гаряча для міста. Сьогодні вночі всі працювали на сповіщення населення. Дякуємо усім журналістам, блогерам, активістам, які всю ніч були на зв'язку із пресслужбою й у соцмережах повідомляли про загрозу. Дякую всім, хто зберігає максимальний спокій. Це зараз дуже важливо. Про всі зміни й новини повідомлятимемо пресі й на офіційних сторінках міської ради. Ми з командою працюємо у штатному режимі з рукою на пульсі подій. Зберігаємо спокій! Тримаймося! З нами правда!

Підписуйтесь на наш Viber чат та Telegram канал. Там інформацію ми подаємо оперативніше. В разі спрацюавнння систем оповіщення теж в першу чергу перевіряйте їх.

Останнє редагування 25 лютого 2022, 09:28
0
репостів
0
репостів