Вівторок, 04 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Станом на 19:30 4 cерпня у місті Шепетівка підтверджено ще два випадки захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 у подружжя, яке проходило лікування пневмонії. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

До 7 серпня, за дорученням Уряду, обласні державні адміністрації мають надати пропозиції щодо утворення, ліквідації та реорганізації районних державних адміністрацій, їхніх структурних підрозділів, чисельності працівників, а також розрахунки на їх утримання.

В умовах нинішньої пандемії коронавірусного захворювання COVID-19, для нас вже звичними є повідомлення про кількість інфікованих та коло визначених контактних осіб, але як саме відбувається це визначення невідомо. Журналіст-фрілансер Марина Ложкіна на особистому досвіді стикнулась з цим процесом, і виявилось, що там все не так гладко, як хотілось би вірити.

Ціна на газ за липень для мешканців Шепетівки та Шепетівщини зросла
Розділ Бізнес

За спожитий у липні природний газ жителі Хмельниччини платитимуть за новою ціною. Про зміни повідомили у пресслужбі ТОВ «Хмельницькгаз збут».

Аграрії завершили жнива озимого ріпака та озимого ячменю
Розділ Бізнес

Збирання ранніх зернових культур на полях Шепетівщини набирає обертів. Всього наразі обмолочено 2512 га, або 26 % від усієї посівної площі, намолочено 12659 тонн зерна при середній урожайності 50,4 ц/га.

0
репостів
0
репостів