Понеділок, 04 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Завтра у Шепетівці відкриються не всі продуктові ринки
Розділ Бізнес

Як повідомлялося раніше, під час зустрічі міського голови Шепетівки Михайла Полодюка з представниками підприємців, які торгують продуктами харчування на центральному та привокзальному ринках, адміністрації ринків до 4 травня зобов’язались  забезпечити умови для відновлення роботи продовольчих ринків.

1 травня о 12:00 працівники Шепетівської станції екстреної медичної допомоги приєднались до Всеукраїнської попереджувальної акції протесту «За гідну оплату праці». Медичні працівники зняли відео на фоні автомобілів “швидкої допомоги” з увімкненими світловими спецсигналами та сиренами.

Уряд продовжив карантин до 22 травня, але з пам'якшеннями
Розділ Події

Про відповідне рішення, сьогодні вранці на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. У зв'язку з епідемією коронавірусу в країні, вирішили продовжити карантин до 22 травня, але вже з 11 травня українці можуть розраховувати на деякі пом'якшення.

Станом на 4 травня, за інформацією штабу з ліквідації надзвичайної ситуації в Шепетівці зареєстровано 7 осіб, які подолали COVID-19. Тільки за останні 4 дні двоє шепетівчан одужали, проведені ПЛР-тестування показали у них від'ємний результат.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним жителя Шепетівського району, обвинуваченого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням житло), і призначив йому покарання – 3 роки ув’язнення.

0
репостів
0
репостів