П'ятниця, 13 листопада 2020 — Сайт міста Шепетівка

Станом на 18.00 13 листопада у місті Шепетівка підтверджено 22 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

У Хмельницькій області суд міста Шепетівка почав розглядати справу місцевого поліцейського Валерія Степанюка. За версією прокуратури, в січні 2018 року він жорстоко побив палицею, руками й ногами 55-річного жителя села Велика Рішнівка, якого родичка звинуватила в крадіжці бензопили. За кілька годин після побиття чоловік помер. Незважаючи на це, оперативник залишився на свободі і продовжив працювати в поліції. Тільки через два з половиною роки прокуратура оголосила йому підозру в перевищенні повноважень. Журналіст «Ґрат» вирушив у Шепетівський район і дізнався, чому поліцейський не був звільнений та може уникнути серйозного покарання.

Студентське життя Шепетівки
Розділ Освіта

Студенти — важлива ланка нашого суспільства. Студентське свято асоціюється з молодістю, романтикою і веселощами. В Україні святкують практично два Дні Студента перший як Міжнародний (17 листопада), а ще інколи другий (25 січня) – «Тетянин день», день великомучениці Тетяни, святої покровительки всіх студентів. Вийшло так що один День студента святкується напередодні сесії, а інший – після ії закінчення.

Студенство – це ціла країна: весела, щаслива, гомінка. І хоча іі немає на карті, та вона існує. Не вірите?  Тоді завітайте до студентів навчальних закладів міста Шепетівки.

12 листопада фахівці ДСНС спільно з представниками обласного Управління Держпраці здійснили огляд приміщень та обладнання для забезпечення подачі кисню в КНП «Шепетівська ЦРЛ» на відповідність вимог пожежної та техногенної безпеки.

0
репостів
0
репостів