П'ятниця, 05 лютого 2016 — Сайт міста Шепетівка
На сьогодні вирішення питання перевезень пільгових категорій населення в області є першочерговим. Саме тому, 3 лютого під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Василя Процюка, заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Кальніченка та за участю голови обласної ради Михайла Загородного, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, голів райдержадміністрацій, міст обласного значення, перевізників, учасників бойових дій проведено засідання задля вирішення даного проблемного питання.
Нещодавно Указом Президента України за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного розвитку присвоєно почесне звання «Мати-героїня» Шикерук Наталії Едуардівні - матері семи дітей (с.Плесна), Заблоцькій Валентині Мечиславівні - матері семи дітей (с.Червоний Цвіт) та Роговській Антоніні Едвартівні - матері семи дітей (с.Червоний Цвіт).
У музеї М. Островського та в медичному училищі м. Шепетівки відбулась хвилююча зустріч з «кіборгом» Володимиром Небіром, (позивний «Доктор Хаос»), учасником оборони Донецького аеропорту. Про це повідомили на сторінці музею.
3 лютого близько 20.55 години в м. Шепетівці по Старокостянтинівському шосе невстановлена особа відкрито викрала в 36-річної місцевої жительки мобільний телефон «Самсунг GT-S 5230».
Встановлено, що 21-річний підозрюваний обікрав 4 автомобілі в районному центрі. Наразі перевіряється його причетність ще до десятка подібних крадіжок. Про це повідомив Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів