Вівторок, 17 березня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Воїнам світла
Розділ Культура
18 березня 2015, 01:19

Воїнам світла

Наприкінці минулого року п’ять наших авторів-членів Шепетівської літературно-мистецької студії «Доля», а саме: Леонід Жмурко, Олена Іськова, Сергій Доскач, Геннадій Сівак, Віра Кухарук, взяли участь у проекті «Захисникам України від поетичної сотні», який об’явив благодійний фонд «ДОЛЬЧЕ ВІТА» (президент Фонду Степан Жук) і їх твори увійшли до електронної версії книги «Воїнам світла». Нині її прочитали понад 15 тисяч інтернет-користувачів.
Музи на святі поезії
Розділ Культура
17 березня 2015, 23:58

Музи на святі поезії

13 березня цього року в дні Шевченківських святкувань, в міському  Будинку культури відбулася презентація нового збірника прози, поезій і пісень «Я серцем ненароком відболю», інтернет-проект газети «Гарний настрій», місто Рівне. Щодо назви збірки, її теж вибирали на конкурсній основі і найбільше голосів отримав Віктор Остроух з Дніпропетровської області.
У Хмельницькому попрощались з Ігорем Балдою
Розділ Події
12 березня на Луганщині загинув ще один подолянин. Це 55-річний доброволець Ігор Балда. Колись він був отаманом Хмельницького обласного козацького коша, пізніше очолював обласну організацію УНА-УНСО. На зорі незалежності одним із перших підняв український прапор над Шепетівською міськрадою.
Шепетівчанка здобула бронзу у легкоатлетичному триборстві
Розділ Спорт
У Нетішині, Хмельницької області, за підтримки обласного відділення НОК України, проведено відкриту першість міста з легкоатлетичного триборства під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць» серед юнаків та дівчат 2002 р.н. і молодших.
0
репостів
0
репостів