Субота, 07 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Більшість шепетівчан підтримали перехід до ПЦУ Свято-Михайлівського кафедрального собору
Розділ Події

Сьогодні, 7 травня, о 18:00 біля приміщення Свято-Михайлівського кафедрального собору відбулися збори громади Шепетівки, на яких вирішували питання про перехід парафії до Православної Церкви України. Сотні шепетівчан прийшли висловити свою волю з цього питання.

Президент провів нараду щодо постачання пального та виконання державного бюджету
Розділ Бізнес

Під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулася нарада щодо актуальних питань діяльності виконавчої влади. У ній взяли участь керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак та його заступники, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль і члени уряду.

Уряд прийняв рішення, яке дозволить державі більш ефективно реалізувати соціальну програму “Прихисток”. Йдеться про внесення змін до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану.

Розпочалась сімдесят третя доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Ворог продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України.

Свято-Михайлівський кафедральний собор заблоковано та оголошено збори громади
Розділ Події

Сьогоднішній ранок розпочався у шепетівському Свято-Михайлівському кафедральному соборі незвично. Група активістів повісили на головні ворота храму ланцюга із-за замком, заблокувала прохід та оголосила збори громади про перехід парафії до Православної Церкви України.

0
репостів
0
репостів